ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

img

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να δημιουργήσουμε μαζί έναν συναρπαστικό κόσμο μόδας όπου θα μπορούμε να φοράμε τον πραγματικό μας εαυτό.

img

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να κάνουμε τη μόδα βιώσιμη για τον πλανήτη ενώνοντας τις ντουλάπες όλου του κόσμου.

img

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Μοιράσου ότι δεν σε αντιπροσωπεύει πλέον.

Στο Wildrobe ονειρευόμαστε να δημιουργήσουμε έναν συναρπαστικό κόσμο μόδας στον οποίο θα μοιραζόμαστε μοναδικά αντικείμενα από τις ντουλάπες μας που δεν εκφράζουν πλέον τους πραγματικούς εαυτούς μας με ανθρώπους που θα ήταν ενθουσιασμένοι να τους δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε απίστευτες εμπειρίες παρατείνοντας την αξία τους. Με πάθος και αφοσίωση θα κάνουμε αυτήν τη διαδικασία απολαυστική και αξέχαστη.

Κάνε τη σχέση σου με τον πλανήτη ουσιαστική.

Στο Wildrobe ονειρευόμαστε μία ουσιαστικότερη σχέση με τον πλανήτη μας. Για να δημιουργηθεί 1 απλό βαμβακερό μπλουζάκι χρειάζονται 2.700 λίτρα πόσιμου νερού, ποσότητα που ισοδυναμεί με το νερό που χρειάζεται να πιει ένας άνθρωπος για 900 μέρες ή διαφορετικά 2.5 χρόνια.

Στις ντουλάπες μας κρύβεται ήδη ένας τεράστιος αριθμός από υπέροχα κομμάτια μόδας που παραμένουν αναξιοποίητα, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις προτιμήσεις και το προσωπικό στυλ ακόμα και των πιο απαιτητικών fashion lovers.

Μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε τεράστια διαφορά στον πλανήτη και στην ποιότητα ζωής μας εάν μισά από τα νέα αντικείμενα που αγοράζουμε προέρχονται από ντουλάπες γεμάτες πραγματικούς στυλιστικούς θησαυρούς.

Άλλαξε τον τρόπο που ζεις με τα ρούχα σου για πάντα.

Κάνε τη μόδα σπουδαία ξανά.

0.214 seconds